Orodje za dostopnost

Skip to main content

1boardJedilnik

calendarUrniki

office365office365 mail

easistenteAsistent

govorilne ureGovorilne ure

Učbeniški sklad

Osnovna šola Ribnica na Pohorju bo za vse učence, ki bodo v šolskem letu 2024/2025 obiskovali našo šolo, ponudila možnost izposoje učbenikov iz učbeniškega sklada. Izposoja učbenikov iz učbeniškega sklada je brezplačna. Če NE ŽELITE, da bi si vaš otrok izposodil učbenike iz učbeniškega sklada, to sporočite knjižničarki na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kljub temu pa velja pravilo, da so učbeniki last šole in si jih učenci samo izposodijo za eno šolsko leto, zato jih morajo ob izteku šolskega leta vrniti. Če bo učbenik poškodovan, popisan, uničen ali ga učenci ne bodo vrnili, bodo morali ob koncu šolskega leta zanj, v skladu z 12. členom Pravilnika o učbeniških skladih, plačati odškodnino. Odškodnina je odvisna od nabavne cene in starosti učbenika. Učbenike je potrebno OBVEZNO oviti, nalepko z imenom učenca pa nalepiti na ovitek.

Delovne zvezke za 1., 2. in 3. razred prav tako financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Učenci prejmejo delovne zvezke prvi šolski dan na šoli.

Učenci bodo dobili učbenike prvi šolski dan, vrnili pa jih bodo zadnji teden pouka v juniju.

Seznami učbenikov in delovnih zvezkov ter ostalih potrebščin, ki jih bodo učenci Osnovne šole Ribnica na Pohorju uporabljali v šolskem letu 2024/2025, so objavljeni na spletni strani naše šole.

Skrbnica učbeniškega sklada:                                                                                 

Andreja Peruš, prof.

Documents-iconKatalog informacij javnega značaja

Documents-iconObrazci

telefonTelefonski imenik

publikacijaPublikacija in Šolsko glasilo